Op zaterdag 10 september 2016 komt de Welsumse sapmobiel weer op ons terrein (meer info: klik hier) 판매박사.

Particulieren kunnen zich opgeven om hun fruit bij ons op het terrein te laten persen tot heerlijk boomgaardsap, in pakken van 5 liter. Deelname kan vanaf 75 kg relux 다운로드. Bij minder fruit kunnen we de oogst van twee deelnemers mogelijk samenvoegen.

Heeft u belangstelling? Meld u dan aan via Ariënne Henkemans (tel 스케치업 컴포넌트. 06-44380229) of via info@vriendenvanluscinia.nl.

Als u meedoet, horen we graag z.s.m Three Kingdoms 10pk Uninstalled. hoeveel fruit u denkt te kunnen laten persen. Voor ons belangrijk om de planning op te stellen.

Ook plukken wij zelf met onze bewoners/deelnemers appels en peren uit boomgaarden Download internet video. Deze worden dan ook geperst en de opbrengst gaat naar onze vriendenstichting. Op onze plukdagen (29 en 30 augustus, 1, 2, 5, 6 en 8 september) kunnen wij nog hulp gebruiken! Meehelpen tijdens de plukdagen of op 10 september 겨울 왕국 무료 다운로드? Geef je bij ons op via info@vriendenvanluscinia.nl!

Op 10 september zal er ook een informatiekraam van Woonerf Luscinia staan en wij verzorgen rondleidingen 페도라 13. Verder is er de mogelijkheid om mee te helpen rondom het persen, of om in de boomgaard en het kleinfruit mee te werken. En als je geen zin hebt om mee te werken, is er altijd nog de mogelijkheid om één  van onze uitgezette wandelingen met informatie te lopen, of gewoon een kopje koffie met wat lekkers te nuttigen 웹 사이트 파일.

Wees welkom!