Afgelopen december 2019  is ons kwaliteitssysteem door de auditor van de Federatie Landbouw en Zorg weer helemaal doorgelopen. Het was fijn dat we naast de papieren protocollen, overzichten, lijsten, systemen, etc Download Magic Heavenly Advisory. ook nog heerlijk een grote ronde over het hele terrein hebben kunnen lopen. De auditor was hier voor de 2e keer (1e keer was de audit van eind 2016), en kon zo mooi alle ontwikkelingen van de afgelopen 3 jaren aanschouwen 이유없는 반항. Hij vond dat we hard gewerkt hadden, veel hebben bereikt en dat alles er prachtig verzorgd bijstond.

Op wat kleine aandachtspunten na, is het hele kwaliteitssysteem weer goedgekeurd Download for Hancom Office 2020 Educational Institutions. Dat betekent dat we weer voor 3 jaar het keurmerk “Kwaliteit laat je zien” voor zowel het wonen als dagbesteding mogen voeren. Best iets om trots op te zijn 메탈슬러그 4 다운로드!

Hieronder de eindconclusie uit het Auditrapport:

Nadat eerder dagbesteding/begeleiding en wonen afzonderlijk waren getoetst, is dit de eerste audit die de gehele dienstverlening dekt 포토샵 트라이얼. Dat levert een positieve ervaring op bij de auditor en een prettig gesprek dat enerzijds gericht is op het nu voldoen aan de norm maar ook op de ontwikkeling van de afgelopen periode en de toekomstige lijn oracle net manager. Het advies dat hierbij past is dan ook zeker positief.