Visie

Gezond leven en ontwikkeling
Bij Woonerf Luscinia staat het gezonde leven centraal. We bieden een veilige, vertrouwde omgeving waar we uitgaan van ieders kwaliteiten en talenten 엄마가 딸에게. Samen met de bewoner zoeken we naar ontwikkelingsmogelijkheden, zowel binnen de dagelijkse stroom van het leven, als door scholing. Daarbij hebben de bewoners zoveel mogelijk de regie over hun leven pads 다운로드.

Ontmoetingen
Een mens groeit door ontmoetingen met anderen. Op ons terrein bieden we een keur aan werkgebieden waar verschillende mensen werkzaam zijn: bewoners, dagbesteders, vrijwilligers, begeleiders, stagiaires Download Loving Vincent.
Ook onze kleine groene camping biedt mogelijkheden voor allerlei activiteiten en ontmoetingen. En er is een gezonde uitwisseling voor ons met buren en verdere omgeving 윈도우 9. Zo vinden mensen van “buiten” een werkplek bij ons middels dagbesteding of als vrijwilliger.

Zorgzaam samenwonen
Als zorgondernemers bewonen wij een gedeelte van het woonhuis en kunnen zo vanuit deze basis de woonzorg organiseren, aanbieden en begeleiden 배달의민족 사장님 다운로드. Samen met collega’s vormen wij een ervaren team dat ondersteuning biedt bij het wonen en werken. Inspiratiebron is o.a. de antroposofie.

Samenwerking
Wij werken samen met andere kleinschalige initiatieven in de regio op het gebied van zorg, welzijn, natuur en recreatie Jackson jar. Mede daarom zijn wij aangesloten bij de Vereniging Zorgboeren Oost Gelderland en de Federatie Landbouw en Zorg 컷앤런.

Duurzaamheid
Binnen onze visie past ook het duurzaamheidsaspect. Wij koken zoveel mogelijk met biologisch (-dynamisch) voedsel uit eigen tuin of uit de regio Download the Japanese flag. Als vanzelfsprekend gebruiken wij waar mogelijk milieuvriendelijke materialen.

Respect en volwaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel Download Melancollie. Wij streven naar een zo open mogelijke communicatie met bewoners, deelnemers en ouders/vertegenwoordigers. Naast het spontane dagelijkse contact, hebben wij allerlei vormen ontwikkeld waarin we elkaar kunnen ontmoeten  en spreken 아케이넘. Mocht dit toch nog niet volstaan, dan hanteren wij een klachtenprocedure.

Warme zorg en samen aan het werk ?
Dat kan bij Woonerf Luscinia