De verbouwing van het zorggedeelte op de begane grond is vrijwel afgerond. Daar zijn we enorm blij mee. Intussen hebben we de tijdelijke woonkamer en keuken van de bovenverdieping verhuisd naar de nieuwe ruimtes op de begane grond 작전명 발키리. En wat is het mooi geworden. Dankzij vele nijvere handen, en voor het specialistische werk de installateur en wat professionals, is het geworden zoals we het bedacht hebben 피아노 타일 2.

IMG_3318  IMG_3620  IMG_3415  IMG_4260

De wanden van de woonkamer zijn mooi geleemd, de houten vloer zit erin, de gordijnen hangen en alles is mooi opgeschilderd 도깨비 8화. Leo heeft een mooie nieuwe keuken gemaakt, Joost heeft getegeld, Marianne gevoegd. Alle meubels staan op hun plek en alles is in gebruik genomen.

Doordat we nu alles op orde hebben, zijn er 2 bewonerskamers beschikbaar gekomen Download the Ellotte app. Deze wachten nu op de nieuwe bewoners. Er zijn dus nog open plekken, en we hopen dat deze snel opgevuld zullen worden! Hoort-zegt-het-voort!

IMG_4740       IMG_4741

Deze maand december staat veel in het teken van afronden, maar vooral ook van de jaarfeesten: Sinterklaas wordt uitbundig gevierd, en daarna is de verwachtingsvolle Advent een fijne voorbereiding op het naderende Kerstfeest YouTube continuous.
Na de jaarwisseling pakken we de draad weer op en richten we ons op de verbouwing van het privé-gedeelte van Leo en Marianne. Zij hopen nu ook snel op orde te komen en hopelijk tegen de zomer ook te kunnen verhuizen naar beneden Download Reba's Adventures.