Zoeken naar een locatie

5 augustus 2009

Augustus 2009

Vanaf mei 2009 hebben we weer diverse locaties in de regio Zutphen-Lochem-Doetinchem bezocht en beoordeeld. Het zoeken is naar de juiste plek, die ook nog betaalbaar is en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden in zich bergt iconv 다운로드. Ook andere zaken als directe omgeving, bodemonderzoek, bereikbaarheid, etc. worden onder de loep genomen. Om goed op de hoogte te komen van aangeboden en vrijkomende locaties, werken we samen met een aankoopmakelaar 파이터즈 히스토리. Eén van de locaties die wij onderzoeken is óók weer de concrete locatie, waarover wij in mei j.l. spraken. Deze is toch weer beschikbaar gekomen omdat de koper de financiering niet rond kreeg Barbie is downloaded.
Andere zaken waar wij ons mee bezighielden waren: subsidies, begroting en financiering, contacten met mogelijke zorgvragers en allerlei ondersteuners 메디방 브러쉬 다운로드.
Verder is in juli de Stichting Luscinia opgericht! Deze stichting stelt zich ten doel de materiële voorzieningen (woonhuizen, grond, etc) voor Luscinia te verwerven en te onderhouden lg ci 다운로드.